Servisiranje, popravka i remont viljuškara | Rezervni delovi za viljuškare | Izrada svih delova po porudžbini

Servis i remont viljuškara

Beli

Naš servis je opremljen i namenjen kompletnom servisiranju svih viljuškara na dizel, elektro ili plinski pogon. Popravljamo njihovu elektroniku i ugrađujemo naše elektronske sklopove, čiju smo tehnologiju decenijama razvijali i ugradili ih u preko 650 viljuškara.

Elektronski sklopovi za viljuškar

Posedujemo i veliki izbor elektro kontakata (sklopki), a u mogućnosti smo i da Vaše neispravne sklopke osposobimo.

Baterija

Trakcione baterije svih vrsta uspešno remontujemo, dok u ponudi imamo i nove. Takođe, vršimo i otkup starih trakcionih baterija po najpovoljnijim cenama. Uvozimo sve vrste punih guma za viljuškare, a u našoj ponudi su i hidraulični zaptivači.

Gume za viljuskar

Sa svojom servisnom službom u mogućnosti smo da u svako doba, od 00-24h , izadjemo na teren i otklonimo kvar na licu mesta, a po potrebi ga možemo transportovati do našeg servisa i vratiti Vam ga u najkraćem roku, spremnog za eksploataciju.

Menjač

Pored već spomenute obrade metala, u našoj radionici popravljamo i remontujemo sve vrste menjača, kako manuelnih tako i automatskih. Takođe, remontujemo hidraulične pumpe, razvodnike, cilindre, pumpe servo-upravljača... Izrađujemo vrlo kvalitetna creva za hidraulične sisteme.